access_time

Ponedeljak – Subota 8:00– 16:00

Najnovije vesti i obaveštenja

UV štampa

Na našem tržištu, UV štampa je intenzivno zastupljena u poslednjih nekoliko godina. Ovaj vid štampe postao je sve popularniji, jer su njegove mogućnosti veoma velike. Direktna UV štampa se najčešće koristi za štampu na drvetu, plastici, staklu, koži, tekstilu, ali i za štampu na papiru i kartonu. Proizvodi štampani digitalnom UV tehnologijom su otporni na sunčeve zrake, vodu, vlagu i ostale atmosferske pojave, tako da su spremni za spoljašnju upotrebu.

Pročitaj više

Solventna štampa

Uz pomoć dizajna, kvalitetne digitalne štampe i montaže printova na dobrim pozicijama možete povećati posećenost Vašeg sajta, lokala, objekta, regiona. Možete odštampati svoju ponudu i proizvode na posterima i roll up-ovima i tako obavestiti kupce o važnim ponudama i popustima. Raznim opuštajućim motivima u zajedničkim prostorijama i mudrim izrekama u kancelarijama ćete poboljšati produktivnost Vaših zaposlenih i samim tim povećati profit.

Pročitaj više

Gravura

Gravura proizvodi utisak ekskluzivnosti i koristi se za materijale kao što su metal, staklo, drvo, plastika. Laser je jedan od najpopularnijih mašina u grafičkoj industriji i donosi mogućnost stvaranja proizvoda sa unikatnim brendiranjem. Brendiranje laserom donosi dugoročni izgled vašem omiljenom promotivnom artiklu, kao i mogućnost stvaranja kvaliteta na duge staze.

Pročitaj više

Ukucajte ključnu reč i pretražite vesti

 • links keyboard_arrow_right
 • check
  check
 • product-pic
  product-pic
  akcija - 0 %
  RSD RSD
  akcija - 0 %
  product-pic
  RSD RSD